Forel in folie

Benodigdheden: - 4 regenboogforellen - 2 - 3 sjalotjes - takjes rozemarijn - citroen en citroensap - 115 gram boter - 115 gram geschaafde amandelen - zout en peper Voorbereiding: - 15 minute Kooktijd: - 10 - 15 minuten - Oven 180 graden/gasstand 4 Bereiding: Vis schoonmaken, vinnen verwijderen, wassen en drogen en de binnenkant met zout en peper bestrooien. Leg in elke vis een takje rozemarijn. Hak het sjalotje. Smelt de boter. Bestrijk 4 stukken folie met de gesmolten boter en leg de vis er op. Snijd de vis op 2 - 3 plaatsen in. Strooi de gehakte sjalotjes, zout, peper, citroensap en wat gesmolten boter over de vissen. Vouw de folie goed dicht. Bak de vis 10 - 15 minuten in de oven. Bak intussen de amandelen in de overgebleven boter bruin met wat zout, peper en citroensap. Maak de pakjes open, giet de saus over de vissen en garneer met schijfjes citroen.

Laatste Nieuws:

LET OP! Gesloten in de middag 25-7. 26-7. 27-7
meer...
Toegevoegd: 7/24/2018

Wintertijd!!
meer...
Toegevoegd: 10/30/2017

25 juni Gesloten
meer...
Toegevoegd: 6/7/2017

Pinnen
meer...
Toegevoegd: 6/25/2012
Meer nieuws