Gebakken forel met rijst

Benodigdheden: - 4 forellen - 4 tomaten - 3 teentjes knoflook - zout en peper naar smaak - rijst - roomboter De schoongemaakte forel aan de binnenkant en buitenkant bestrooien met zout en peper. Rijst koken volgens voorschrift. 1 minuut voordat de rijst gaar is 4 tomaten toevoegen. Tomaten eruit halen, vel verwijderen en in stukjes snijden. Rijst afgieten, stukjes tomaat toevoegen samen met 3 in stukjes gesneden teentjes knoflook. Forellen bakken in roomboter, als de vis gaar is uit de boter halen en de overgebleven boter gebruiken om de rijst met tomaat en knoflook in op te bakken. Rijst serveren in een schaal met bovenop de forellen.

Laatste Nieuws:

LET OP! Gesloten in de middag 25-7. 26-7. 27-7
meer...
Toegevoegd: 7/24/2018

Wintertijd!!
meer...
Toegevoegd: 10/30/2017

25 juni Gesloten
meer...
Toegevoegd: 6/7/2017

Pinnen
meer...
Toegevoegd: 6/25/2012
Meer nieuws