Forel op de barbecue

Benodigdheden: - 130 gram bakboter - 4 takjes dragon (vers) - 4 takjes dille(vers) - 4 takjes rozemarijn (vers) - peterselie (bosje) - 2 citroenen 1x sap en 1x schijfjes - 1 eetlepel bloem - 2 eetlepels broodkruim - zout en witte peper naar smaak - olie - 4 forellen Bereiding: De schoongemaakte forel aan de binnenkant en buitenkant met citroensap besprenkelen. In elke forel takjes peterselie leggen en 30 minuten laten intrekken. De vis zouten naar smaak (eventueel met witte pepermolen erover). In elke forel een takje dille, dragon en rozemarijn leggen en ze daarna met wat bloem bestuiven. Smelt 30 gram boter en besprenkel de forellen hiermee, wentel ze daarna licht door de broodkruim. Bedek de rooster van de barbecue met ingeolied aluminiumfolie en leg de forellen hierop. Forellen aan beide zijden 7 minuten roosteren. In de tijd dat de vissen geroosterd worden, smelt u de boter in een pannetje, voeg hier wat citroensap, zout en peterselie aan toe. Forellen met wat peterselie en schijfjes citroen op een schaal leggen. Lekker met knapperig brood of een aardappel in folie verpakt en geroosterd in de hete as.

Laatste Nieuws:

LET OP! Gesloten in de middag 25-7. 26-7. 27-7
meer...
Toegevoegd: 7/24/2018

Wintertijd!!
meer...
Toegevoegd: 10/30/2017

25 juni Gesloten
meer...
Toegevoegd: 6/7/2017

Pinnen
meer...
Toegevoegd: 6/25/2012
Meer nieuws