Gepocheerde forel

Benodigdheden: - 4 forelfilets van 125 gram elk - 1 ui in dunne ringen gesneden - 1 grote peen en courgette met kaasschaaf in dunne plakjes gesneden - 1 struikje verse kruiden Bereiding: Neem 1 liter gezouten water, voeg groenten en kruiden toe en kook gedurende 5 minuten. Groenten uit bouillon halen. Opnieuw aan de kook brengen, het vuur laag zetten en de visfilets in 5 tot 7 minuten in de bouillon pocheren. Groenten in de magnetron warm maken en verdelen over 4 borden. Vismoten op de groenten plaatsen en serveren met in de schil gekookte aardappelen en zure room.

Laatste Nieuws:

LET OP! Gesloten in de middag 25-7. 26-7. 27-7
meer...
Toegevoegd: 7/24/2018

Wintertijd!!
meer...
Toegevoegd: 10/30/2017

25 juni Gesloten
meer...
Toegevoegd: 6/7/2017

Pinnen
meer...
Toegevoegd: 6/25/2012
Meer nieuws